Video on here

stikflote

Regular member
Site Supporter
Joined
Apr 18, 2004
Messages
8,770
Hi All, how do i put a video on to forum its 0.40. first i have bluetooth it to my iMac, which is saying 29 minutes to get on Mac

which is wrong video is 0.40
help please
 

Zerkalo

Regular member
Site Supporter
Joined
Jul 4, 2019
Messages
13,775
Is it on your phone?

I plug my phone into iMac by USB then it should show in Photos and you can import it from there and just drag it to your desktop.
 

Dave

Red Leader
Staff member
Site Supporter
Joined
Aug 8, 2001
Messages
70,216
Load it straight from your phone ..

Tap the second lot of 3 vertical dots (on mobile) where you make a post and then click the
1609275774461.png icon
 

stikflote

Regular member
Site Supporter
Joined
Apr 18, 2004
Messages
8,770
Hello,
Phone is a samsung s20 i only have one set of 3dots on top right of phone ,that does not bring up the video camera icon up
 

Zerkalo

Regular member
Site Supporter
Joined
Jul 4, 2019
Messages
13,775
@Zerkalo,
i
when i plug my phone in to imac it just starts charging it does not go to my photos

That's odd. Not having much luck with your iMac by the sounds of it. :( Make sure the phone is unlocked and then it should show when you open Photos under 'Devices' with all your photos and videos in there. Might be different if you don't have an iphone though I'm not sure.
 

Dave

Red Leader
Staff member
Site Supporter
Joined
Aug 8, 2001
Messages
70,216
Screenshot_20201229-215202_Firefox.jpg
This is what I see on Samsung S20 clicking the 2nd set of 3 dots

Carphauler, what phone screen size have you?
 
Last edited:

Zerkalo

Regular member
Site Supporter
Joined
Jul 4, 2019
Messages
13,775
This is for if Dave's method of posting directly from your phone doesn't work.

Screenshot 2020-12-29 at 21.58.12.png
 

carphauler

Barbel Tickler
Joined
Mar 19, 2012
Messages
6,105
Samsung S10, I get a blank space where the video icon is, tried it a few times and was going to start uploading straight from YouTube as I can't get it to work.
 

Dave

Red Leader
Staff member
Site Supporter
Joined
Aug 8, 2001
Messages
70,216
That's strange because I took the </> icon off that screen size and replaced it with the video icon
 

Dave

Red Leader
Staff member
Site Supporter
Joined
Aug 8, 2001
Messages
70,216
What does that look like now, you should see the video icon on the top bar to the left of the image icon
 

62tucker

Regular member
Site Supporter
Joined
Jan 30, 2010
Messages
17,861
For some reason I can’t upload videos anymore. Off iPhone or iPad.
And I have tried to upload videos that I have uploaded on here before but just get error message now.
Done my head in trying different things but in end just gave up.
 

Dave

Red Leader
Staff member
Site Supporter
Joined
Aug 8, 2001
Messages
70,216
Carphauler, I've sussed your issue out, only site supporters can upload videos within the current settings.
 
Top