Forum error message

Status
Not open for further replies.

Cooky

Regular member
Joined
Jun 16, 2009
Messages
2,370
Dave the past week or so when replying to a message i get a white screen and it has the text

ADODB.Recordset error '800a0bb9'

Arguments are of the wrong type, are out of acceptable range, or are in conflict with one another.

/forum/inc_func_common.asp, line 601


I get this maybe once or twice a day
 

Nemesis

AMBER + BLUE
Joined
Jul 15, 2007
Messages
1,807
I keep getting that as well and have to press the back button a few times before i can get onto the page i want.
 

Bluey

19/08/02 - 25/08/10
In Memoriam
Joined
Aug 19, 2002
Messages
2,804
Yeah I get this regularly too, especially when trying to preview a posting to make sure I've typed everything ok and it makes sense.

Sometimes get it when I click on the browser when starting too.
 

dhl man

formally known as
Joined
Sep 20, 2008
Messages
2,014
snap here to , thought it was my connection that was playing up
 

Col7777

Regular member
Joined
Jul 28, 2008
Messages
4,976
Me too, I do as suggested and press the back button, it is a bit scary if you've typed a long post, you are thinking it might be lost and you have to type it all again.
 

Dave

Red Leader
Staff member
Site Supporter
Joined
Aug 8, 2001
Messages
65,938
It's a problem I am aware of but one that I cannot expect this bunch of <fill in gap> who are our hosts to resolve. It's taken me two weeks to get a permissions issue sorted on the server and even then they f(_)cked it up which resulted in me on the phone to them this morning at 4:00am trying to get it sorted.

I am looking to change host very shortly and once I do I expect to be able to get alot of issues sorted once and for all.

In the meantime, either hit the back button a few times or close the page and reopen it. It's an intermittent problem
 
Status
Not open for further replies.
Top